Fortnite Twitch Prime Pack # 2

 

Twitch Prime este ca un dar care continuă să fie dat. În fiecare lună, utilizatorii Twitch cu Amazon Prime obțin numeroase freebies, de la jocuri gratuite până la articole gratuite în joc, inclusiv pentru Fortnite . Epic Games tocmai a anunțat Fortnite Twitch Prime Pack # 2, care include skinuri gratuite și alte articole pentru jucătorii Fortnite cu abonamente Twitch / Amazon Prime. Iată ce veți obține și cum să obțineți.

Utilizatorii Twitch Prime pot acum să ia Fortnite Twitch Prime Pack # 2 . Pentru a vă revendica pachetul, conectați-vă conturile Epic și Twitch, apoi faceți clic pe coroana de lângă bara de căutare din Twitch . Iată ce veți primi:

  • Battle Royale Trailblazer Outfit
  • Battle Royale True North Back Bling
  • Battle Royale Tenderizer Pickaxe
  • Battle Royale Freestylin’ Emote
Nu este furnizată o subtitrare

Rețineți că, în conformitate cu anunțul lui Epic, “În timp ce vă puteți revendica pradă Twitch Prime pe o singură platformă (PC, Mac, PlayStation 4 sau Xbox One), conținutul dvs. este partajat și disponibil si pe PC / console și mobil, pe măsură ce utilizați același cont Epic. Conținutul nu este distribuit între Xbox One și PS4, chiar dacă utilizați același cont Epic. ”

Ca și cum Fortnite : Battle Royale nu erau deja destul de popular, dezvoltatorul Epic Games a colaborat cu Marvel pentru un eveniment crossover centrat în jurul celui mai mare film al anului, Avengers: Infinity War. Pentru a intra în legătură cu tema filmelor din sezonul 4, ticălosul blockbuster-ului super-erou Marvel, Thanos, va face o apariție surprinzătoare în jocul Fornite pe PS4, Xbox One, PC și iOS .

Crossover-ul are forma unui eveniment de timp limitat numit Infinity Gauntlet Mashup, care a început pe 8 mai. Ca un joc tipic al Battle Royale, acesta trimite 100 de jucători unul împotriva celuilalt într-o luptă pentru a vedea cine ramane ultimul, cu o încrețire semnificativă: Gauntletul Infinity va apărea ca o armă.

În timpul meciului, Gauntlet-ul Infinity – echipat cu toate cele șase pietre Infinity – va da naștere undeva pe hartă. Jucătorul care reușește să-l găsească și să-l echipeze se va transforma în Thanos, care, după EW, îi acordă “toată puterea care vine cu el”. Puteți vedea o imagine a lui Thanos de mai jos.

 

Nu este furnizată o subtitrare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *