FIFA WORLD CUP 2018 RUSSIA UPDATE

FIFA WORLD CUP 2018 RUSSIA

va fi lansat pe data de 29 mai, Electronic Arts au anuntat ca updateul va fi gratuit si va contine cele 32 de echipe calificate la mondialul din Rusia. O supriza putem spune este revenirea pe Nintendo, mai precis pe Nintendo Switch, update-ul va fi valabil pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch si PC.

Actualizarea gratuită a Cupei Mondiale pentru FIFA 18 oferă nu numai echipele autentice, jucătorii și prezentările din turneu, dar și cele 12 stadioane oficiale din Rusia. Ca un plus vom avea si bannerele, scandarile fanilor din Cupa Mondiala.

 

 

Stadioanele incluse in update:

 

 • EKATERINBURG ARENA, EKATERINBURG (CAPACITATE: 35.000)


 

Cea mai mare etapă în inovația de gameplay din istoria francizei, FIFA 18 introduce Real Player Motion Technology, un sistem complet nou de animație care deblochează un nou nivel de receptivitate și personalitate a jucătorului. Pachetul oficial de grafică și difuzare oferă o experiență reală de fotbal grație motorului de joc Frostbite ™, care oferă scene cinematografice unde continuă experiența FIFA World Cup după fluierul final.

 

HUNTER BACK

 

Si odata cu noul update, cum spune si titlul din imaginea de mai sus “HUNTER RETURNS”, de data aceasta cum putem vedea si in imaginea de mai sus modul “The Journey” ne ofera o aventura alaturi de nume precum, Antoine Griezmann,Thomas Müller, Thierry Henry etc…

 

FIFA 18 WORLD CUP UPDATE GAME MODES

 

Indiferent dacă doriți să vă construiți echipa internațională de vis sau să jucați prin turneu cu țara preferată,  FIFA 18 World Cup  este un mod foarte interesant, pe care multe persoane il vor indragii.

Modurile de joc sunt de fapt renointe, cum spune si titlul “WORLD CUP” EDITION

 

2018 FIFA World Cup Russia ™
 • Incepand din stadiul de grupe pana la finala de la Moscova experienta reala a turneului.
Custom FIFA World Cup™ Tournament
 • Devine putin interesant, practic aici putem juca WORLD CUP RUSSIA, dar folosind o echipa necalifica la turneul final.
FIFA World Cup™ Kick-Off
 • Clasicul Kick-Off, cu kiturile officiale ale echipelor nationale si atmosfera din stadion fiind aceiasi cu ce de la turneul mondial
FIFA World Cup™ Ultimate Team
 • Construiți-vă echipa internațională de vis cu stele din toate cele 32 de națiuni calificate plus legendarul ICONS FIFA World Cup ™.

ULTIMATE TEAM

 

 • Noutăți ICONS:  Echipa FIFA World Cup Ultimate va prezenta unii dintre cei mai iconici jucători din istoria turneului.
 • Sistemul de chimie:  conectați-vă jucătorii internaționali preferați; în loc de cluburi și ligi, naționalitățile și confederațiile vor fi componentele cheie ale chimiei care trebuie luate în considerare la construirea și organizarea echipei.
 • FIFA World Cup ™ Pool Pool:  Cuprinzând echipe de actualitate de la fiecare națiune calificată cu ratinguri updatate, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a vă construi echipa internațională de vis.
 • Elemente dinamice:  Construite pentru a se potrivi cu performanțele lumii reale, aceste elemente se vor actualiza pe baza performanțelor jucătorilor care s-au prezentat în meci, cu statistici actualizate, asigurând o experiență proaspătă și relevantă pentru întregul turneu.
 • Double Incentive Pack:  Pentru fiecare pachet Standard sau Premium pe care îl achiziționați în joc, FIFA World Cup Ultimate, veți primi o valoare echivalentă a pachetului în FUT 18.
 • Ultimate Team Modul de joc:  Experimentează câteva moduri interesante de a juca cu echipa ta internațională de vis.
  • Turneu single și turneu online
  • Single Player & Draft Online
  • Squad Challenge Building

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.